бул. Свети Наум 1
София,
България
23.3231842
42.67846
UserLikes
Име: ПИЦАРИЯ - РЕСТОРАНТ ТУКАНЪ
Адрес: София, бул. Свети Наум 1
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.pizzatoucan.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Пицарии
Дейност:

Пицария. Ресторант. Храна по домовете. Заведение за хранене.

Ключови думи: пицария, ресторант, храна по домовете, заведение за хранене
  • catalog.bg
  • ПИЦАРИЯ - РЕСТОРАНТ ТУКАНЪ

Вижте на картата

Сподели във Facebook
За нас

Какво ще кажете за ... прясно накъсана маруля и настъргани моркови, с три вида кълнове и парченца пикантно пилешко филе, поляти обилно с превъзходен сос от заквасена сметана и горчица? Тази прекрасна и същевременно уникална комбинация се нарича салата „Летисия”! Но нека продължим своето кулинарно пътешествие с поредното изкушение, наречено „Чайковски”: пилешки карета с гъба кладница и бейби моркови, аранжирани с прясно мариновани тиквички.... За почитателите на свинското месо предлагаме един невероятен специалитет – „Салвадор Дали”, който представлява свинско контрафиле, запечено с шунка, царевички и стафиди и поднесено с боровинков сос...

Я
ПИЦАРИЯ - РЕСТОРАНТ ТУКАНЪ
стията на сач, предложението за вкусотии на барбекю и широкият асортимент от рибни ястия допълват богатото меню. Ако сте почитатели на телешкото месо, „Туканъ” ще ви очарова с няколко вида стек, сред които и пикантен с шест вида подправки! Любителите на вегетарианската кухня или спазващите строг пост също няма от какво да се притесняват, ресторантът предлага богат избор от подходящи ястия за всеки посетител!

Атмосферата се допълва и от богатата селекция на напитки, сред които присъства и прецизен подбор на качествени вина от едни от най-добрите изби в България, както и от Италия, Франция, Чили.

Заведението предлага и храна по домовете.
 
Открийте ни в Google+