ж.к. Хаджи Димитър,ул. Гинци 2
София,
България
23.3611236
42.707042
UserLikes
Име:

ПИЦАРИЯ ЛА ПЛАЗА

Адрес: София, ж.к. Хаджи Димитър,ул. Гинци 2
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.picaria-laplaza.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Пицарии
Дейност:

Пицария

Ключови думи: пицария ла плаза, ла плаза, пицария, пицарии, пицария в софия


Галерия


ПИЦАРИЯ ЛА ПЛАЗА ПИЦАРИЯ ЛА ПЛАЗА ПИЦАРИЯ ЛА ПЛАЗА


Виж на картата

Сподели във Facebook

Файлове


За нас

ПИЦАРИЯ ЛА ПЛАЗА отваря врати преди повече от 10 години. Щастливи сме от факта, че и до днес тя не само съществува, но и се развива в една по-добра насока. Обогатяваме менюто периодично и променяме интериора, за да създадем комфорт и разнообразие на нашите клиенти, част от които посещават заведението ни от самото начало. 

Пицария Ла Плаза разполага с голям салон (90 места) и самостоятелен салон (30 места) удобни за празнуване на рождени дни и частни партита. 

Пицария Ла Плаза предлага доставки по домовете в районите на кв. Хаджи Димитър, кв. Стефан Караджа, кв. Подуяне, кв. Левски, кв. Суха река, кв. Враждебна, кв. Слатина, кв. Орландовци, кв. Малашевци, кв. Редута, кв. Гео Милев. 

В пицария Ла Плаза предлагаме разнообразна храна, на достъпни цени и се стараем да поддържаме качествено и бързо обслужване. 

Бихме се радвали, ако споделите с нас вашите оплаквания или забележки, за да направим всичко възможно да удовлетворим желанията и препоръките Ви. Не бихме имали нищо против и ако ни похвалите :)

 
Открийте ни в Google+