ПИЦАРИЯ ЛА ПЛАЗА

ПИЦАРИЯ ЛА ПЛАЗА

ж.к. Хаджи Димитър,ул. Гинци 2
София,
България
23.3611236
42.707042
0 UserLikes
Име: ПИЦАРИЯ ЛА ПЛАЗА
Адрес: София, ж.к. Хаджи Димитър,ул. Гинци 2
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.picaria-laplaza.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Пицарии
Дейност:

Пицария

Ключови думи: пицария ла плаза, ла плаза, пицария, пицарии, пицария в софия

ПИЦАРИЯ ЛА ПЛАЗА

За нас


ПИЦАРИЯ ЛА ПЛАЗА отваря врати преди повече от 10 години. Щастливи сме от факта, че и до днес тя не само съществува, но и се развива в една по-добра насока. Обогатяваме менюто периодично и променяме интериора, за да създадем комфорт и разнообразие на нашите клиенти, част от които посещават заведението ни от самото начало. 

Пицария Ла Плаза разполага с голям салон (90 места) и самостоятелен салон (30 места) удобни за празнуване на рождени дни и частни партита. 

Пицария Ла Плаза предлага доставки по домовете в районите на кв. Хаджи Димитър, кв. Стефан Караджа, кв. Подуяне, кв. Левски, кв. Суха река, кв. Враждебна, кв. Слатина, кв. Орландовци, кв. Малашевци, кв. Редута, кв. Гео Милев. 

В пицария Ла Плаза предлагаме разнообразна храна, на достъпни цени и се стараем да поддържаме качествено и бързо обслужване. 

Бихме се радвали, ако споделите с нас вашите оплаквания или забележки, за да направим всичко възможно да удовлетворим желанията и препоръките Ви. Не бихме имали нищо против и ако ни похвалите :) 

Открийте ни в Google+
© 2014 CATALOG.BG - търсене в над 140 000 действащи български фирми